fbpx
Reserveren

Wie zijn wij

Beste vakantiegangers,

Opstaan met een stralend blauwe hemel boven je hoofd, de geur van versgebakken stokbrood, een praatje met dat oude mannetje op het dorpspleintje, een lekker flesje wijn… We weten niet hoe het u vergaat, maar wij hoeven alleen maar onze ogen dicht te doen om al weer te dromen van het echte vakantieleven. Vandaar dat we met onze tenten en mobilehomes de mooiste vakantieplekjes in de zonnigste delen van Europa voor u hebben uitgezocht. Zodat ook úw vakantiedromen op een geweldige manier werkelijkheid worden.

  

Compleet ingerichte Bungalowtenten, Happy Lodge tenten en Mobilehomes

U zult het niet vaak tegenkomen dat andere mensen zo met hart en ziel met uw vakantie bezig zijn. Maar bij Happy Tent is dat niet meer dan vanzelfsprekend. Onze kleine organisatie is al jaren actief als verhuurder van volledig ingerichte tenten en mobilehomes op zorgvuldig geselecteerde gezinscampings. Compleet met heerlijke bedden tot en met een kaasschaaf. Wij zijn dan ook best trots dat onze nieuwe gasten elk jaar weer verbaasd zijn over de ruimte en de uitgebreide inventaris van onze tenten en mobilehomes. Op deze manier hebben wij een gewaardeerde plaats veroverd op de vakantiemarkt.

Persoonlijk Happy Tent – Gastechtpaar ter plaatse

Bij aankomst verwelkomt uw persoonlijke Happy Tent-medewerker u met een heerlijk drankje. Hij of zij blijft uw hele vakantie beschikbaar om u met raad en daad terzijde te staan.

De zekerheid van SGR

Om u niet alleen de zekerheid te geven van een prachtige tent, maar ook van een reservering zonder risico, hebben wij ons aangesloten bij de SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden).

Boeken zoals het u uitkomt

U mag ook in 2019 zelf kiezen of u aankomt of vertrekt op maandag, woensdag, vrijdag of zaterdag. Ideaal als u iets eerder in de week van huis gaat om de vakantiedrukte in het weekend voor te zijn. Of voor een rondtrekvakantie. Reserveer wel zo vroeg mogelijk om gebroken weken vast te leggen of juist te voorkomen. Tot januari 2019 kunnen uw wensen in principe altijd worden vervuld.

Zelf uw plaats uitkiezen

Heeft u graag een zonnige plaats of liever rustig in de schaduw? Of wilt u graag in de buurt van het zwembad of juist het sanitairgebouw? Bel of mail ons, en wij kunnen in overleg met u een plaats bepalen die aan uw voorkeur voldoet. U kunt zelfs een plaatsnummer vastleggen!

Wij wensen u alvast heel veel voorpret bij het uitzoeken van uw vakantiebestemming. Zodra u uw keuze heeft bepaald kunt u direct online boeken op onze site; u ziet dan meteen de totale kosten van uw aanstaande vakantie. En wist u dat u tijdens uw vakantie bij onze Happy Tent-medewerker een reserveringsformulier voor het volgende jaar kunt invullen? Zo legt u uw eigen ‘stekkie’ vast, én maakt u gebruik van een mooie vroegboekkorting! Heeft u nog vragen? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op.

We wensen u alvast veel vakantievoorpret op onze website!

Met vriendelijke groet,

Familie Touwen en medewerkers