fbpx
Reserveren

Verzekeringen

Goed verzekerd op reis

Reizen en op vakantie gaan doet u voor uw plezier. Daar wilt u van genieten. Toch kan er ook dan wat gebeuren. Diefstal, een ongeluk of ziekte. Het kan ons allemaal overkomen; ook op vakantie.

Mocht er toch iets vervelends gebeuren, dan bent u met Europeesche Verzekeringen uitstekend beschermd tegen de eventuele gevolgen. Met een Reisverzekering als er tijdens de vakantie wat gebeurt, en een Annuleringsverzekering wanneer u niet kunt vertrekken of plotseling naar huis moet terugkeren.

Voor de duur van één vakantie of doorlopend verzekerd

De Europeesche kent aflopende en doorlopende verzekeringen. De aflopende verzekering is voor de duur van één vakantie, en met de doorlopende verzekeringen bent u het hele jaar verzekerd. Indien u vaker in het jaar op vakantie gaat, is het al snel een stuk voordeliger om een doorlopende verzekering af te sluiten. Daarmee zijn al uw vakanties in één keer goed verzekerd, wanneer en hoe vaak u ook gaat. En eenmaal afgesloten hoeft u er nooit meer over na te denken; gemakkelijk toch?

De Annuleringsverzekering

U heeft een vakantie geboekt. Tussen het moment van boeken en vertrek bestaat de kans dat u door een onvoorziene omstandigheid niet op reis kunt gaan. Indien u de reis moet annuleren, dan brengt Happy Tent u daarvoor kosten in rekening. Deze kunnen oplopen tot 100 % van de reissom als de annulering vlak voor de vertrekdatum ligt.

Om deze kosten te dekken raden wij u aan om gelijktijdig met het reserveren de Annuleringsverzekering af te sluiten. Als u daar 7 dagen of langer mee wacht, dan zijn de gevolgen van gebeurtenissen welke verband houden met bestaande ziekten/afwijkingen, van de annuleringsverzekering uitgesloten.

Voorwaarden Annuleringsverzekering:

https://www.europeesche.nl/sites/default/files/downloads/006-01_12-14_avw_kortlopende_annulering.pdf

Premie

De premie voor de Garantie Annulering bedraagt 5,5% van de reissom, en E 3,50 poliskosten. Deze bedragen worden verhoogd met 21% assurantiebelasting. De verzekering wordt ondergebracht bij de Europeesche Verzekeringen.

Last Minute

Juist bij “last-minute” reizen is het verstandig om een annuleringverzekering af te sluiten; de kosten van annulering zijn dan namelijk het hoogst!

Waarnemer

Gebeurt er iets met een goede vriend of vriendin, of bijvoorbeeld de persoon die op uw huis of bedrijf past, dan kan dat een reden zijn om uw vakantie te annuleren. Dit is niet standaard verzekerd. Met de uitbreiding ‘Waarnemer’ kunt u dit verzekeren.

De Reisverzekering

Het zal u tijdens een vakantie maar gebeuren: u wordt bestolen, krijgt pech onderweg of moet naar het ziekenhuis. Op die momenten kunt u ontdekken hoe belangrijk een goede reisverzekering is.

Onze Reisverzekering vergoedt niet alleen de schade die op reis ontstaat door diefstal of verlies.

De Reisverzekering biedt hulp en dekt ook de kosten als u onverwacht naar huis terug moet, bijvoorbeeld omdat een naast familielid (t/m 3e graad) is overleden. Of bij ziekte tijdens uw vakantie, en in het ergste geval wanneer u komt te overlijden.

In de Reisverzekering zoals wij hem aanbieden, zijn standaard de geneeskundige kosten en bagage meeverzekerd.

Voorwaarden Reisverzekering:

https://www.europeesche.nl/sites/default/files/downloads/015-01_12-14_avw_kortlopende_reis.pdf

Complete basisdekking en uitbreidingen op maat

De basisdekking vormt het uitgangspunt van de verzekering. Met aanvullende verzekeringen heeft u extra zekerheid, zoals de onderdelen (winter)sport, rechtsbijstand en hulp & huur vervoermiddel. Hiermee kunt u de reisverzekering aanpassen aan uw eigen wensen en omstandigheden.

Kinderen gratis

Op de reisverzekeringen van de Europeesche zijn kinderen tot vijf jaar gratis meeverzekerd.

Kortom: met de verzekeringen van de Europeesche staat u er nooit alleen voor. De Europeesche is al jaren dé reisverzekeraar en recreatiespecialist bij uitstek.

SGR

Stichting Garantiefonds Reisgelden

Happy Tent is aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden( SGR).

Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze site aangeboden accommodaties, onder de garantie van SGR. De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.