fbpx
Reserveren

Lodge tent Frankrijk

Genieten van luxe kamperen, maar ondertussen ook gewoon in de natuur zijn. Wij hebben campings op de mooiste plekjes in Frankrijk: in Bretagne, Languedoc, de Ardèche, de Rhone vallei en Meer van Annecy. En dat met een compleet ingerichte lodge tent in Frankrijk!

 

Lodge tent Frankrijk huren

Sinds een aantal jaar zijn wij gestart met het verhuren van onze Happy Lodge tent Frankrijk. Dit blijkt een groot succes, doordat deze lodge tent Frankrijk er comfortabel is.

Iedere Lodge Tent Frankrijk wordt van vele gemakken voorzien;

  • Grote hoge koelkast met vriezer
  • Grote houten veranda met lounge set, onder een ruime luifel
  • Luxe bedden
  • Kookstel met vier pitten
  • Standaard dekbedden aanwezig
  • Verder is het complete inventaris net zo uitgebreid
  • zoals u van Happy Tent kunt verwachten.

In de Happy Lodge tent Frankrijk zijn standaard 5 bedden aanwezig met éénpersoonsdekbedden en kussens. Bekijk de lodge tent Frankrijk

Een ingerichte tent huren van Happy Lodge bezorgt u een vakantie om nooit te vergeten!

 

Welke camping Frankrijk?

Frankrijk is met recht een van de populairste vakantielanden ter wereld. Er zijn maar liefst vijf campings in Frankrijk voor u geselecteerd. Een Lodge tent in Frankrijk kan in de volgende uitgelichte gebieden zijn elk met zijn eigen hoogtepunten:

Een Lodge tent huren in Frankrijk! Reserveer direct.

 

Waarom Happy Lodge tent Frankrijk?

U zult het niet vaak tegenkomen dat andere mensen zo met hart en ziel met uw vakantie bezig zijn. Maar bij Happy Tent is dat niet meer dan vanzelfsprekend. Bij de door u gekozen camping is een Happy-Tent medewerker die u ontvangt en de hele vakantie zal bijstaan.

Om u zekerheid te geven hebben we ons aangesloten bij de Stichting Garantie Reisfondsen. Daarnaast bieden we diversiteit: u kunt boeken wanneer het uitkomt en zelf uw plaats uitzoeken!

 

Ik wil een Happy vakantie