fbpx
Reserveren

Huurtent Spanje

Ingerichte tent huren in Spanje

Kamperen in Spanje is een ontzettend leuke en gezellige vrijetijdsbesteding, maar je moet zoveel meenemen. Happy Tent heeft daar de oplossing voor: de ingerichte huurtent in Spanje. Behalve uw kleding en een uw goede humeur, neemt u verder niets meer mee! Wat zit er bij zo’n huurtent inbegrepen?

  • Dubbel deurs koelkast met los vriesvak
  • Afsluitbare keukenkast
  • Kookstel met vier pitten
  • Luxe tuinset met twee kussens
  • Comfortabele bedden met een twaalf centimeter dik matras
  • Kachel voor koudere avonden in voor- en naseizoen

Uw huurtent in Spanje staat op de camping tussen het frisse groen van de bergen en de prachtige dieplauwe zee.  Dankzij het heerlijke mediterrane klimaat is het tot laat in de avond nog heerlijk lang natafelen met de smaakvolle tapasgerechten uit de Spaanse keuken.

Ja! Reserveer direct

Camping Valldaro

Uw huurtent in Spanje staat op camping Valldora bij het gezellige plaatsje Platja d’Aro. De camping heeft vier sterren en die zijn dik verdiend. Denk aan zeer schone sanitair en een uitgebreide sportzone. Dankzij de subtropische begroeiing van palmbomen en bloembordes waant u zich echt in een tropische omgeving. Deze Happy Tent camping is écht van alle gemakken voorzien en biedt het hele gezin een heerlijke vakantie. Met een huurtent in Spanje van Happy Tent hoeft u zich werkelijk geen zorgen te maken dat de kampeervakantie niet zal slagen.

Waarom kies ik voor Happy tent?

Happy Tent is al jaren gespecialiseerd in het boeken en ontwerpen van de meest aantrekkelijke vakanties voor alle verschillende doelgroepen. Door het uitgebreide aanbod kunnen we het iedereen naar zijn of haar zin maken. Als u aankomt staat er een persoonlijk Happy Tent echtpaar voor u klaar, die u verwelkomt en waar u de rest van de vakantie bij terecht kunt met vragen. Happy Tent gaat nog verder. U kunt zelfs een plaatsnummer vastleggen, zodat u precies dat plekje heeft wat u wilt.

Bent u nu enthousiast geworden? Reserveer uw huurtent Spanje

Naast Spanje staan onze ingerichte Happy Tenten ook op onze op geselecteerde campings in Frankrijk en Italië.