fbpx
Reserveren

Huurtent Italië

Ingerichte tent huren in Italië

Kamperen is ontzettend leuk en gezellig, maar je moet altijd zoveel meenemen. Happy Tent heeft daar een oplossing voor: de ingerichte huurtent in Italië. Behalve kleding en een goed humeur, neemt u niets meer mee! Wat zit er allemaal in zo’n huurtent?

  • Hoge koelkast met vriezer
  • Afsluitbare keukenkast
  • Kookstel met vier pitten
  • Luxe tuinset met twee kussens
  • Comfortabele bedden met een twaalf centimeter dik matras

Uw huurtent in Italië staat te midden van glooiende heuvels, eeuwenoude stadjes, wijngaarden, olijfbomen én een fantastische keuken.

Ja! Reserveer direct

Camping Toscane en camping Gardameer

Er zijn verschillende Happy Tent campings met een huurtent in Italië speciaal voor u geselecteerd.

  • Le Pianacce: Deze camping in Toscane ligt tussen de pijnbomen, eiken en olijfbomen. Een heerlijke omgeving vanwaar u vanuit uw huurtent in Italië uitkijkt op de kristalheldere Middellandse Zee. Terwijl de kinderen zich vermaken in het zwembad of met het animatieteam kunt u er zelf op uittrekken met de fiets om het mooie Toscane te verkennen.
  • Fornella: Deze luxe camping is aan het Gardameer gelegen, een ontzettend populaire vakantiebestemming. De camping is voorzien van zwembaden met groene ligweides, waar u onder de olijfbomen kunt genieten en zicht heeft op de kinderen. De familie Cavazza doet er alles aan om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen in de huurtent in Italië.

Waarom kies ik voor Happy tent?

Happy Tent is al jaren gespecialiseerd in het boeken en ontwerpen van de meest aantrekkelijke vakanties voor alle verschillende doelgroepen. Door het uitgebreide aanbod kunnen we het iedereen naar zijn of haar zin maken. Als u aankomt staat er een persoonlijk Happy Tent echtpaar voor u klaar, die u verwelkomt en waar u de rest van de vakantie bij terecht kunt met vragen. Happy Tent gaat nog verder. U kunt zelfs een plaatsnummer vastleggen, zodat u precies dat plekje heeft wat u wilt.

Bent u nu enthousiast geworden? Reserveer uw huurtent Italië

Naast Italië staan onze ingerichte Happy Tenten ook op onze op geselecteerde campings in Frankrijk, Spanje en Italië.