fbpx
Reserveren

Huurtent Frankrijk Ardèche

Een ingerichte huurtent in de Franse Ardèche huren

Kamperen is ontzettend leuk en gezellig, maar je moet altijd zoveel meenemen. Happy Tent heeft daar een oplossing voor: de ingerichte huurtent in Frankrijk. Behalve kleding en een goed humeur, neemt u niets meer mee! Wat zit er allemaal in zo’n huurtent in Frankrijk?

  • Hoge koelkast met vriezer
  • Afsluitbare keukenkast
  • Kookstel met vier pitten
  • Luxe tuinset met twee kussens
  • Comfortabele bedden met een twaalf centimeter dik matras

Uw huurtent in de Ardèche staat op een schaduwrijke plek. Onder de eiken bomen kunt u in alle rust dat ene boek lezen wat u al een poosje wilde lezen of gewoon gezellig een praatje maken met de andere campinggasten.

Reserveer nu. Prijzen en beschikbaarheid.

Camping Frankrijk tent huren Ardèche

Camping Domaine de Chaussy: De huurtent staat te midden van een prachtige omgeving. Er is een afwisselende natuur zowel boven als beneden in de grond. Dat is de plaats waar iedereen zijn hart op kan halen. Dichtbij de camping is de Pont d’Arc. De bekende brug over de rivier, waar u onder door kunt kanoën. De Ardèche staat ook bekend om zijn culinaire specialiteiten. De vele honingsoorten, de kastanjes, geitenkaas uit de bergen en olijfolie.

Direct huurtent Ardèche reserveren.

Waarom kies ik voor Happy tent?

Happy Tent is al jaren gespecialiseerd in het boeken en ontwerpen van de meest aantrekkelijke vakanties voor alle verschillende doelgroepen. Door het uitgebreide aanbod kunnen we het iedereen naar zijn of haar zin maken. Als u aankomt in de huurtent in de Ardèche is er een persoonlijk Happy Tent echtpaar die u verwelkomt en waar u de rest van de vakantie terecht kunt met vragen. Happy tent gaat nog verder. U kunt zelfs een plaatsnummer vastleggen, zodat u precies die huurtent in de Ardèche hebt die u wilt.

Natuurlijk. Tent huren Ardèche

Al onze geselecteerde campings in Frankrijk, Spanje en Italië.